Mīdijas baltvīnā

Mīdijas baltvīnā

Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu mīdiju
  • 2 daiviņas ķiploka
  • ½ svaiga čili
  • 1 citrons
  • 1 sarkanā paprika
  • Buntīte diļļu
  • 5 zariņi timiāna
  • ¼ tējkarotes balto piparu
  • 1 dzeltenais sīpols
  • 200 ml baltvīna
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

  • Mīdijas pirms gatavošanas noskalo un notīri. Ķiploku, dilles, sīpolu un čili smalki sakapā. Sarkano papriku sagriez strēmelītēs.
  • Ar MENU taustiņu iestati FRY režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm. Katlā izkausē sviestu un apcep sīpolu, kamēr tas kļūst zeltains.
  • Katlā pievieno ķiplokus, čili, papriku un timiāna zariņus un baltos piparus. Ar MENU taustiņu izvēlies programmu FRY un ar COOKING TIME taustiņu iestati 10 minūtes.
  • Katlā pievieno baltvīnu un mīdijas un aizver vāku. Turpini sautēt apmēram 5 minūtes, līdz visas mīdijas ir atvērušās. Pēc tam pārtrauc programmu, nospiežot CANCEL, un izvēlies KEEP WARM režīmu.
  • Ja kāda no mīdijām neatveras, tā nav derīga ēšanai un to nevajadzētu lauzt vaļā ar spēku.
  • Mīdijas pasniedz kopā ar svaigu bageti un citrona daiviņām.
Mīdijas baltvīnā | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.