Cūkgaļa ar ananasiem

Cūkgaļa ar ananasiem

Porcijas 6

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 3 ēdamkarotes angļu sinepju
  • 6 svaigas vai konservētas ananasa ripiņas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 tējkarote sausā ingvera pulvera vai svaiga rīvēta ingvera
  • 1 citrons
  • 1 glāze ūdens
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

  • Izspied no citrona sulu. Cūkgaļu sagriez pabiezās šķēlēs un iemarinē sinepēs, medū un citrona sulā. Pievieno ingveru. Ja nav citrona, to var aizstāt ar kādu no gaišajiem etiķiem.
  • MULTICOOKER katlu ietauko ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. Ar MENU taustiņu iestati FRY režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 10 minūtēm. Cūkgaļu viegli apcep no visām pusēm.
  • Kad FRY programma beigusies, ar MENU taustiņu ieslēdz ROAST režīmu un ar COOKING TIME taustiņu iestati laiku uz 45 minūtēm. Ar TEMPERATURE taustiņu noregulē karstumu uz 150 grādiem. Katlā pievieno marinādes šķidrumu, 1 glāzi ūdens, ananasus un turpini sautēt līdz programmas beigām.
  • Pēc gatavošanas programmas beigām ierīci atvieno no elektriskā tīkla.
Cūkgaļa ar ananasiem | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.