Zobu kopšana un aktuālās tendences ar Philips Sonicare Prestige 9900

Blogs > Mutes Higiēna > Zobu kopšana un aktuālās tendences

Dzīvojot šajā strauji mainīgajā laikā, mēs katrs vēlamies, lai mūsu ierastā zobu kopšana būtu ērta, inovatīva un pēc visaugstākajiem standartiem. Arī zobu higiēnas kopšanas informācijas daudzums ir neaptverams un nemitīgi mainīgs, lai viss kļūtu skaidrāks – Philips nolēma palīdzēt!

Maija izskaņā kopā ar skatītājiem, Dailes teātra aktrisi Leldi Dreimani un Dr. Darju Ķīsi, Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūta sertificētu zobārsti tikāmies diskusijā (video apskatāms zemāk), kurā runājām ne tikai par jaunākajām inovācijām un trendiem zobu kopšanā Latvijā, Holivudas smaidu, tā aktualitāti šodienā, nevainīgiem un tomēr kaitīgiem ikdienas ieradumiem uzturā, kas ietekmē zobu veselību, bet arī aplūkojām inovatīvo Philips Sonicare Prestige 9900.

Zobu un mutes kopšana ar Xianti elektrisko zobu birsti

Vai zinājāt?

 

  • Zobu balināšana ne ārsta krēslā pakļauj Jūs zināmam riskam?
  • Holivudas smaids ir aktīvs šablons pēc kā vadās liela daļa sabiedrības, tomēr ne vienmēr vēlamais ir nepieciešamais?
  • Košļājamās gumijas galvenais mērķis ir siekalu izdales veicināšana, lai attīrītu mutes dobumu pēc maltītes.
  • Vai zinājāt, ka zelta zobu ievietošana joprojām ir aktuāla Latvijas iedzīvotāju vidū?

 

Sarunas laikā, Dr. Darja Ķīse mums sniedza atbildes uz šiem jautājumiem, kā arī vairākus noderīgus padomus kā ikdienā kopt savus zobus, nedarot tiem pāri un kā uzlabot mutes un zobu kopējo veselību!

 

Diskusijā izcēlām arī mūsu jaunāko elektrisko zobu birsti - Sonicare 9900 Prestige ar SenseIQ tehnoloģiju! Tā ir mūsu intelektuālākā elektriskā zobu birste, kas apvieno unikālo Sonic tehnoloģiju ar mākslīgo intelektu. Tā pielāgojas lietotājam, sniedzot visaptverošu un personalizētu mutes dobuma kopšanu. 

Xianti elektriskā zobu birste - zobu kopšana

Īsumā par Philips Sonicare 9900 Prestige:


SenseIQ mākslīgais intelekts kopā ar Sonic tehnoloģiju, kas savu efektivitāti ir pierādījusi klīniskos pētījumos, palīdzēs Tev uzlabot mutes dobuma veselību. Zobu tīrīšanas laikā, SenseIQ sajūt spiedienu, kustību, tīrīto zonu līdz 100 reizēm sekundē. Pie tam, tā pielāgo intensitāti, ja spiežat pārāk spēcīgi.

Premium All-in-One uzgalis ir labākais risinājums, lai nodrošinātu visaptverošu kopšanu - iegūtu tīrākus un baltākus zobus, un veselīgākas smaganas. BrushSync tehnoloģija atgādinās, kad tuvojas laiks uzgali nomainīt pret jaunu.

Philips Sonicare lietotnes automātiskā sinhronizācija ar zobu birsti nodrošina reāllaika progresa atskaites, personalizētus padomus un ieteikumus labākai zobu un smaganu kopšanai, ņemot vērā tieši Jūsu mutes dobuma tīrīšanas paradumus.

Lai uzzinātu vēl vairāk, iesakām noskatīties diskusiju, lai gūtu vērtīgas atziņas un uzlabotu savu ikdienu nākotnē!

Philips – labākie paradumi Tavam smaidam!

Zobu higiēna un kopšana ar Darju Ķīsi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.