Jaunas kafijas garšas

Ataklājiet
kafijas pasauli
ar Saeco un Philips
kafijas automātiem
 

    Apple pie
    americano

     

    Sastāvdaļas:

     

    • Kafija Americano

    • Ābolu sīrups:

        - 1 glāze 100% ābolu sulas

        - ½ glāze brūnā cukura

        - 1 tējkarote citronu sulas

        - 3-4 krustnagliņas

        - 1/4 tējkarotes muskatrieksta

        - šķipsniņu kardamona

        - ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta

    Pagatavošana:

     

    Katlā ielej ābolu sulu un cukuru. Vāra uz mazas uguns, līdz cukurs ir izšķīdis. Tad pievienojiet garšvielas un ielejiet citrona sulu. Vāriet vēl 5-10 minūtes un nolieciet atdzist. Pēc tam, kad sīrups ir atdzisis, to izkāš caur mazu sietu. Ielejiet sīrupu iecienītākajā krūzē un pagatavojiet americano.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Kokosriekstu
    matcha latte

     

    Sastāvdaļas:

     

    • 1 tējkarote matcha pulvera
    • kokosriekstu sīrups
    • 200ml piena (var izmantot arī kokosriektu pienu)
    • Dubultais espresso

    Pagatavošana:

     

    Glāzē ielejiet kokosriekstu sīrupu, pievieno saputotu pienu un visu kārtīgi samaisi kopā ar matcha. Visbeidzot ielejiet svaigi pagatavotu dubulto espresso.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Šokolādes cappuccino ar piena karameli

     

    Sastāvdaļas:

     

    • Lai pagatavotu piena karameli, tev būs nepieciešams:

        - glāze granulēta cukura

        - ½ glāze 30% saldā krējuma

        - 80 g sviesta

        - ½ tējkarotes sāls

    • 4-5 gabaliņu tumšās šokolādes
    • kafija capuccino

    Pagatavošana:

     

    1) Piena karamele: izberiet uz pannas cukuru un uzkarsējiet uz vidējas uguns, līdz tā sāks kust. Laiku pa laikam maisiet, lai cukurs nepiedegtu. Kad cukurs ir pilnībā izkusis un kļūst brūns, pievienojiet sviestu un samaisiet, līdz sastāvdaļas ir labi sajauktas un masa ir viendabīga. Pēc tam uzmanīgi pievienojiet saldo krējumu un maisiet, līdz konsistence ir vienmērīga, pievienojiet sāli un turpiniet maisīt visu karsējot apmēram minūti. Noņemiet no uguns un pārlejiet citā traukā. Piena karameli var izmantot ne tikai kafijas pagatavošanai, bet arī citu desrtu pagatavošanai.

     

    2) Kad piena karamele ir gatava, nedaudz to atdzesē, bet lai joprojām tā ir šķidra. Tu vari sākt kausēt tumšo šokolādi - to varat izdarīt ūdens vannā vai tieši katlā uz lēnas uguns. Izkausēto šokolādi ielej krūzē, pievieno 2 tējkarotes karameles (ja vēlaties, varat arī vairāk) un tajā pašā krūzē pagatavojiet capuccino. Tu vari izrotāt kafiju ar karameli. Pirms dzeršanas labi sajauciet visas sastāvdaļas.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Aveņu mocha

     

    Sastāvdaļas:

     

    • 20 ml kausētas šokolādes
    • 20 ml aveņu sīrupa
    • latte macchiato

    Pagatavošana:

     

    Mīļākās krūzes apakšā ielejiet izkausētu šokolādi un aveņu sīrupu. Tad ielieciet tasi kafijas automātā un sagatavojiet latte macchiato. Tu vari izrotāt kafiju ar šokolādes skaidiņām vai izkausētu šokolādi.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Rožu latte macchiato

     

    Sastāvdaļas:

     

    • 200 ml piena
    • 2 ēdamkarotes žāvētu rožu ziedlapiņu
    • kafija latte macchiato
    • 1 tējkarote medus (ja vēlaties)

    Pagatavošana:

     

    1) Nelielā katlā uzkarsē pienu un pievieno kaltētas rožu ziedlapiņas, vāra apmēram 8-10 minūtes. Pēc tam izslēdziet plīti, pārklājiet katlu ar vāku un ļaujiet nostāvēties 10 minūtes. Nokāsiet rožu ziedlapiņas caur sietu.

     

    2) Krūzē pievienojiet rožu pienu un pagatavojiet latte macchiato. Ja jums patīk salda kafija, varat pievienot tējkaroti medus. Dzērienu varat izrotāt ar 2-3 rožu ziedlapiņām.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Aukstā medus un lavandas kafija

     

    Sastāvdaļas:

     

    • dubultais espresso
    • 200 ml piena
    • ½ tējkarotes žāvētas lavandas
    • 1 tējkarote medus
    • ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
    • ledus gabaliņi

    Pagatavošana:

     

    1) Nelielā katlā ielej pienu, pievieno žāvētu lavandu, medu, vaniļas ekstraktu un visu uzsilda līdz 60 ° C. Kad temperatūra ir sasniegta, vāriet uz lēnas uguns apmēram 2-3 minūtes. Pēc tam izslēdziet plīti, pārklājiet katlu ar vāku un ļaujiet nostāvēties 10 minūtes un atdzesē.

     

    2) Ievietojiet ledus gabaliņus glāzē tā, lai tie aizņemtu visu glāzi, pagatavojiet dubulto espresso tieši uz ledus gabaliņiem. Pievieno lavandas pienu, ko pirmstam izkāš to caur smalku sietu.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    Espresso ar balto šokolādi un ievārījumu

     

    Sastāvdaļas:

     

    • Espresso ar vairāk ristretto
    • 1 tējkarote plūmju ievārījuma
    • baltās šokolādes putas:

        - 500 ml 30% saldā krējuma

        - 10 gabaliņi baltās šokolādes

    Pagatavošana:

     

    1) Baltās šokolādes putu recepte: izkausējiet šokolādi ūdens vannā kopā ar 100 ml saldā krējuma, sildiet, līdz izkūst šokolāde, pēc tam samaisiet, līdz visas sastāvdaļas ir sajauktas. Atstāj atdzist.

    Tajā laikā sakuļ atlikušo saldo krējumu (400 ml) līdz izveidojas putukrējums. Ievietojiet putukrējumu atdzesētajā baltajā šokolādē un kārtīgi samaisiet.

     

    2) Ievietojiet plūmju ievārījumu tasītē vai mazā glāzē (ir svarīgi, lai ievārījums būtu sasmalcināts līdz vienmērīgai masai). Pārlej ievārījumu ar baltās šokolādes putām un pagatavo espresso ar lielāku ristretto.

     

    Izbaudiet dzērienu!

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.