1
Produkti

Philips recipe for apple crumble cookie pie

Ābolu drumstalkūka

Apple crumble cookie pie

Pamatnes sastāvdaļas

5 olas
125 g cukura
125 g miltu

Pildījuma sastāvdaļas

100 g auzu pārslu
125 g miltu
115 g auksta sviesta
100 g cukura
1 šķipsniņa kanēļa pulvera
1 šķipsniņa malta kardamona
1 šķipsniņa maltas anīsa zvaigznes
4 āboli
4 ēdamkarotes brūnā cukura
Pūdercukurs

Pārklāšanai

Paciņa mazu trauslo cepumiņu (vafeļu)
0,5 l putukrējuma
100 g cukura

Biskvīta pagatavošana

Virtuves kombainam noregulējiet maksimālo ātrumu un ar putotāju kārtīgi sakuliet olas ar cukuru gaisīgā masā.
Putošanu var beigt, ja astotnieka formā uz masas virmas uzlietās putas kādu brīdi ir saredzamas.
Olu maisījumam pārsijājiet miltus un viegli iecilājiet tos. (Nekuliet!)
Ielejiet mīklu ieeļļotā cepampannā un cepiet 30 minūtes; līdz viegli uzspiežot ar pirkstu, biskvītā nepaliek iedobums - tas ir gatavs.
Uz darba virsmas uzlieciet ar cukuru pārkaisītu dvieli (lai kūka nepielīp), pārceliet uz tā biskvītu, lai atdziest.

Ābolu drumstalu pagatavošana

Sagatavojiet visas sastāvdaļas un sagrieziet sviestu nelielos gabaliņos.
Sajauciet bļodā šādas sastāvdaļas: miltus, pārslas, cukuru un sviesta gabaliņus.
Pārkaisiet maisījumam kanēli, malto anīsu un kardamona pulveri.
Nomazgājiet rokas un samaisiet visas sastāvdaļas, līdz veidojas graudaina konsistence.
Sakarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C, nomizojiet ābolus un sagrieziet tos nelielos gabaliņos.
Sagrieztos ābolus ielieciet cepamtraukā.
Pārkaisiet ābolus ar brūno cukuru un samaisiet.
Ābolus cepamtraukā pārberiet ar drumstalu mīklu.
Cepiet sakarsētā cepeškrāsnī un ļaujiet 25 līdz 30 minūtes atdzist.

Kūkas salikšana

Sagrieziet biskvītu 3 vienādās daļās (apļos).
Izmantojot virtuves kombaina maksimālo ātrumu, ar putotāju sakuliet putukrējumu ar cukuru.
Pirmajai biskvīta daļai uzlieciet ābolu drumstalu masu un pēc tam ar konditorejas maisu uzspiediet sakulto putukrējumu.
Uz putukrējuma lieciet otro biskvīta kārtu, pēc tam ābolu masu, putukrējumu un virs tā trešo biskvīta kārtu.
Uz augšējās kārtas atkal lieciet ābolu masu, dekorējiet tortes virsmu ar saputotu putukrējumu, cepumiem, šokolādes pērlītēm, āboliem un pūdercukuru.