1
Produkti

Philips recipe for bread filled with olives, sundried tomatoes and red onions

Maize ar olīvām, kaltētiem tomātiem un sarkanajiem sīpoliem

Bread filled with olives, sundried tomatoes and red onions

Mīklas sastāvdaļas

800 g miltu
1 paciņa sausā rauga
½ l silta ūdens
1 tējkarote cukura
1,5 tējkarotes sāls
1 ola
3 ēdamkarotes olīveļļas

Sarkano sīpolu garnējumam

3 sarkanie sīpoli, sagriezti šķēlēs
2 daiviņas ķiploku
Olīveļļa
Rupjā jūras sāls un svaigi malti pipari
150 g kaltētu tomātu
50 g zaļo olīvu
50 g melno olīvu

Šajā receptē maize ir pildīta ar olīvām, kaltētiem tomātiem un sagrieztiem sarkanajiem sīpoliem. Sarkanos sīpolus var aizstāt arī ar puraviem un pipariem.
Garda piedeva zupai vai vienkārši uzkoda.

Pagatavošana

Ievietojiet visas mīklas sastāvdaļas virtuves kombaina bļodā.
Ar mīklas āķiem maisiet 7 minūtes, noregulējot virtuves kombainam 3. ātrumu, līdz iegūstat viendabīgu mīklu. Ļaujiet mīklai vismaz 1 stundu rūgt ar eļļu iesmērētā bļodā, pārklātai ar mitru dvieli.

Viegli samīciet ar roku un izveidojiet tik lielu kukuli, lai to varētu izvietot uz cepamās paplātes.
Nomizojiet sarkanos sīpolus un sagrieziet plānās šķēlēs; nomizojiet un sasmalciniet ķiplokus.
Pārlejiet ķiplokiem nedaudz eļļas un pārsmērējiet ar to maizi.
Nedaudz pārklājoties, izvietojiet sīpolu gredzenus visapkārt maizei.
Kaltētos tomātus un olīvas novietojiet vidū.
Ļaujiet maizei 30 minūtes zem mitra dvieļa uzrūgt.
Cepiet maizi 20 minūtes cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem.