1
Produkti

Philips recipe for cheesecake with berries

Siera kūka ar ogām

Cheesecake with berries

Pamatnes sastāvdaļas

250 g cepumu (vēlams ingvera cepumi)
100 g kausēta sviesta

Pildījuma sastāvdaļas

500 g Mascarpone siera
75 g cukura
4 želatīna lapas, izmērcētas
1/2 citrona sula
2 dl salda krējuma
100 g zemeņu
50 g melleņu
50 g brūkleņu
pāris ķiršu

Pagatavošana

Nostipriniet uz virtuves kombaina blenderi.
Ievietojiet blenderī asmeni un rūpīgi sasmalciniet cepumus.
Pannā izkausējiet sviestu un samaisiet to ar sasmalcinātajiem cepumiem.
20 cm diametra tortes formā ar noņemamu malu ieklājiet cepampapīru.
Izlīdziniet cepumu masu uz pamatnes.
Izšķīdiniet izmērcētās želatīna lapas 4 ēdamkarotēs karsta ūdens.
Noņemiet no virtuves kombaina blenderi; ar putotāju traukā sakuliet saldo krējumu, izmantojot lielāko ātrumu.
Pārlieciet saputoto krējumu citā traukā.
Izmazgājiet trauku un nomainiet putotāju ar kūlēju.

Sakuliet Mascarpone sieru ar cukuru no viena citrona sulas.
Samaisot līdz bļodas apakšai, iemaisiet saputoto krējumu un izšķīdināto želatīnu, līdz masa vienmērīgi sajaukusies.
Nekavējoties iepildiet maisījumu formā ar noņemamām malām un ievietojiet siera kūku ledusskapī vismaz uz trim stundām.
Rūpīgi noskalojiet visas ogas un sagrieziet zemenes četrās daļās.
Uzmanīgi izņemiet siera kūku no formas un pārklājiet ar ogām.