Spinach Leek and Cannellini Soup

Spinach, Leek And Cannellini Soup

The creamy cannellini bean has a smooth texture and nutty flavour and works wonders when combined with spinach.

Porcijas 4 persons, Pagatavošanas laiks : 0 minutes, Gatavošanas laiks 23 minutes

Sastāvdaļas

  • 1 garlic clove
  • 200 g leek
  • 50 g chopped onions
  • 200 g cannellini beans, drained
  • 1 bay leaf
  • pepper & salt
  • 750 ml vegetable stock
  • 200 g baby spinach leaves

Pagatavošana

  • Peel and finely chop the garlic. Finely slice the leek.
  • Place all of the ingredients, except for the spinach, into the soup maker, close the lid and select the chunky soup program.
  • When the soup is ready, open the lid and stir in the spinach. Leave for 30 seconds before serving.
Spinach, Leek And Cannellini Soup | Philips Chef Recipes

Abonē mūsu biļetenu

* Šis ir obligātais lauks

Ekskluzīvi piedāvājumi un kuponi

Jaunu produktu izlaišana

Padomi un ieteikumi

*

* Es vēlos saņemt reklāmas paziņojumus, pamatojoties uz savām vēlmēm un uzvedību, par Philips produktiem, pakalpojumiem, pasākumiem un akcijām. Es varu jebkurā laikā viegli atteikties no abonēšanas!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.