| 1 | Vāks | 6 | Ieslēgšanas/izslēgšanas poga |
| 2 | Sterilizācijas stiprinājums | 7 | Siltuma uzturēšanas/atkausēšanas iestatījums |
| 3 | Logs | 8 | Bērnu ēdiena sildīšanas iestatījums |
| 4 | Pamatne | 9 | Sterilizācijas iestatījums |
| 5 | Progresa indikators | 10 | Piena tilpuma iestatījums |
| 11 | Knaibles* |
| Iestatījums | Piens istabas temperatūrā (22 °C) | Auksts / ledusskapī stāvējis piens (5 °C) |
| 30 ml/1 unces | 4.00–4.15 min | 4.00–4.15 min |
| 60 ml/2 unces | 2.45–3.30 min | 4.45–5.30 min |
| 90 ml/3 unces | 3.00–4.00 min | 5.00–6.00 min |
| 120 ml/4 unces | 3.00–4.00 min | 5.00–6.00 min |
| 150 ml/5 unces | 3.00–4.00 min\t | 5.00–6.00 min |
| 180 ml/6 unces | 3.30–4.30 min | 5.30–6.30 min |
| 210 ml/7 unces | 3.30–4.30 min | 5.30–6.30 min |
| 240 ml/8 unces | 5.00–6.00 min | 6.30–7.30 min |
| 270 ml/9 unces | 5.00–6.00 min | 6.30–7.30 min |
| 300 ml/10 unces | 5.15–6.15 min | 6.45–7.45 min |
| 330 ml/11 unces | 5.30–6.30 min | 7.00–8.00 min |
| Skaļums | Sildīšanas laiks |
| 30 ml/1 unces | 20–25 min |
| 60 ml/2 unces | 30–35 min |
| 90 ml/3 unces | 35–40 min |
| 120 ml/4 unces | 45–50 min |
| 150 ml/5 unces | 50–55 min |
| 180 ml/6 unces | 60–65 min |
| Piena tvertne | Piena sākuma temperatūra | Piena tilpums | Ieteicamais iestatījums |
| Stikls | 22 °C | 1-3 unces/30-90 ml | 1 unce/30 ml |
| 4-6 unces/120-180 ml | 2 unce/60 ml | ||
| 7-8 unces/210-240 ml | 4 unce/120 ml | ||
| 5 °C | 1 unce/30 ml | 1 unce/30 ml | |
| 2-6 unces/60-180 ml | 2 unce/60 ml | ||
| 7-8 unces/210-240 ml | 4 unce/120 ml | ||
| Plastmasa | 22 °C vai 5 °C | 1-11 unces/30-330 ml | Piena tilpuma iestatījums |
| Silikons | 22 °C vai 5 °C | 1-9 unces/30-270 ml | Piena tilpuma iestatīšana + 3-4 min |
| Piena uzglabāšanas maisiņš | 22 °C vai 5 °C | 1-6 unces/30-180 ml | Siltuma uzturēšanas/atkausēšanas iestatījums |