1
Produkti

Braunijs

Braunijs

Porcijas 4,

Sastāvdaļas

  • 100 g jeb 1 tāfelīte melnās šokolādes
  • 100 g jeb ½ paciņa sviesta
  • 100 g miltu
  • 150 g brūnā cukura
  • 1 ēdamkarote kakao
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 2 olas
  • Sauja lobītas, nesālītas pistācijas (pēc izvēles)

Pagatavošana

  • Šokolādi un sviestu liec jogurtam paredzētajos trauciņos, aizvāko tos un ūdens peldē izkausē. MULTICOOKER katlā ielej nedaudz ūdens, ieliec tajā jogurtam paredzētos trauciņus. Ar MENU taustiņu izvēlies STEAM režīmu, ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm un ļauj sviestam un šokolādei izkust.
  • Kad tie izkusuši, atbrīvo MULTICOOKER katlu no ūdens un ieklāj tajā cepamo papīru.
  • Atsevišķā bļodā sajauc izkausēto šokolādi un sviestu, iemaisi tajā pārējās sastāvdaļas.
  • Mīklu lej sagatavotajā MULTICOOKER katlā. Ar MENU taustiņu izvēlies BAKE režīmu, ar TEMPERATURE režīmu noregulē MULTICOOKER uz 160 grādiem, ar COOKING TIME pogu iestati cepšanas ilgumu uz 40 minūtēm.
  • Pirms vāka aizvēršanas starp vāku un katla malām uzmanīgi ieklāj papīra dvieļus vairākās kārtās, nostiprinot tos, aizverot vāku. Tas nepieciešams, lai gatavošanas laikā kondensāts nepilētu virsū braunijam un nesamitrinātu to .
  • Kad programma beigusies, aiz cepamā papīra malām uzmanīgi izņem brauniju, atdzesē un sagriez gabalos.
  • Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
Braunijs