Ar MENU taustiņu iestati FRY režīmu uz 15 minūtēm. Katlā uzkarsē eļļu, ieliec diļļu un timiāna zariņus, uz tiem novieto laša fileju ar ādas pusi uz leju.
Uz katra laša gabala uzliec sinepes, medu un pārslaki visu ar pusi apelsīna sulas.
Aizver vāku un ļauj lasim karsēties līdz programmas beigām. Ja patīk ne līdz galam izcepts lasis, tad programmu var pārtraukt pēc 10 minūtēm, nospiežot pogu CANCEL. Tādējādi lasis būs viegli apcepies un sulīgs.
Pirms pasniegšanas lasi apslaki ar otru pusi apelsīnu sulas un pārkaisi ar citronpipariem.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.