1
Produkti

Dārzeņu karijs

Dārzeņu karijs

Porcijas 6,

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote romiešu ķimeņu
  • 1 tējkarote kurkumas pulvera
  • ¼ tējkarotes kanēļa
  • ¼ tējkarotes karija pulvera
  • 1 lauru lapa
  • 1 liels sīpols
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 400 g konservētu tomātu gabaliņos
  • 300 g sarkano lēcu
  • 700 g ķirbja
  • 1 laims
  • 200 g grieķu jogurta
  • Svaigs koriandrs pēc izvēles
  • 3 ēdamkarotes neitrālas garšas eļļas
  • 1 tējkarote sarīvēta ingvera
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

  • Garšvielas atsevišķā trauciņā sajauc viendabīgā maisījumā.
  • Sīpolu un ķiploku smalki sakapā, ķirbi nomizo un sagriez nelielos gabaliņos.
  • MULTICOOKER katlu ieslēdz un ar MENU taustiņu izvēlies FRY programmu, laiku noregulē uz 10 minūtēm. Katlu ieeļļo ar eļļu un liec apmēram 5 minūtes apcepties sīpolus, kamēr tie kļūst zeltaini.
  • Sīpoliem pievieno ingveru un šķipsniņu sāls, pieliec vēl vienu ēdamkaroti eļļas un tomātu pastu, visu apmaisi.
  • Pievieno garšvielas un mazliet pakarsē, lai garšvielas izdalītu aromātus, pieliec konservētos tomātus un izmaisi. Pievieno arī lēcas, ķirbi un ūdeni. Ar MENU taustiņu izvēlies BOIL programmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 1 stundu un 20 minūtēm.
  • Kad programma beigusies, automātiski ieslēdzas MULTICOOKER siltuma saglabāšanas funkcija KEEP WARM. Pasniedz ēdienu ar vārītiem basmati rīsiem, grieķu jogurtu un laimu.
  • Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
Dārzeņu karijs