Čili piparu un ķiploka daiviņu smalki sakapā. No citrona izspied sulu. Vistu iemarinē čili piparos, ķiplokā, medū un sojas mērcē. Pievieno romiešu ķimenes, pusi no citrona sulas un izmaisi. Ļauj marinēties 30 minūtes.
MULTICOOKER katlu ietauko ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. Ar MENU taustiņu iestati FRY režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm. Vistu viegli apcep no visām pusēm.
Kad FRY programma beigusies, ar MENU taustiņu iestati STEW režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 20 minūtēm. Katlā pievieno marinādes šķidrumu, persikus, Indijas riekstus un turpini sautēšanu, kamēr programma beigusies.
Jogurtu sajauc ar sāli, medu un atlikušo citrona sulu. Pievieno sakapātu piparmētru vai koriandru. Pasniedz kopā ar vistu.
MULTICOOKER katlu pēc gatavošanas programmas beigām atvieno no elektriskā tīkla.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.