1
Produkti

Vista ar persikiem un Indijas riekstiem

Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 2 persiki
  • 100 g Indijas riekstu
  • 1 tējkarote maltu romiešu ķimeņu
  • 1 čili pipars
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Svaiga piparmētra vai koriandrs
  • 100 g bezpiedevu jogurta
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1,5 ēdamkarotes medus
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 1 citrons

Pagatavošana

  • Čili piparu un ķiploka daiviņu smalki sakapā. No citrona izspied sulu. Vistu iemarinē čili piparos, ķiplokā, medū un sojas mērcē. Pievieno romiešu ķimenes, pusi no citrona sulas un izmaisi. Ļauj marinēties 30 minūtes.
  • MULTICOOKER katlu ietauko ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. Ar MENU taustiņu iestati FRY režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm. Vistu viegli apcep no visām pusēm.
  • Kad FRY programma beigusies, ar MENU taustiņu iestati STEW režīmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 20 minūtēm. Katlā pievieno marinādes šķidrumu, persikus, Indijas riekstus un turpini sautēšanu, kamēr programma beigusies.
  • Jogurtu sajauc ar sāli, medu un atlikušo citrona sulu. Pievieno sakapātu piparmētru vai koriandru. Pasniedz kopā ar vistu.
  • MULTICOOKER katlu pēc gatavošanas programmas beigām atvieno no elektriskā tīkla.
Vista ar persikiem un Indijas riekstiem