1
Produkti

Saldo kartupeļu čili sacepums ar kokosriekstu krēmu

Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja izmēra vai 2 lieli saldie kartupeļi
  • 1 svaigs čili pipars
  • 200 g kokosriekstu krēma
  • 1 ķiploks
  • 1 tējkarote medus
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigs koriandrs (pēc vēlēšanās)
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

  • Saldos kartupeļus nomizo, čili piparu un ķiploku smalki sakapā.
  • Kartupeļus pārgriez gareniski uz pusēm un katru pusīti smalki iegriez, it kā veidojot vēdeklīti.
  • MULTICOOKER katlā ielej eļļu un piespied MENU taustiņu, un izvēlies FRY programmu. Ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 10 minūtēm. Piespied START taustiņu.
  • Pēc programmas beigām atver vāku un kartupeļus pārkaisi ar pusi no sakapātā čili un ķiploka. Piespied MENU taustiņu un izvēlies BAKE programmu, ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 35 minūtēm. 10 minūtes pirms programmas beigām uz katra kartupeļa pusītes uzliec 1 tējkaroti kokosriekstu krēma, aizver vāku līdz gatavošanas programmas beigām. Ja vēlas , pasniedz ar koriandra lapiņām.
  • Kad programma beigusies, automātiski ieslēdzas MULTICOOKER siltuma saglabāšanas funkcija KEEP WARM.
  • Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
Saldo kartupeļu čili sacepums ar kokosriekstu krēmu