1
Produkti

Kokosriekstu zupa

Kokosriekstu zupa

Porcijas 4,

Sastāvdaļas

  • 1 liels sīpols
  • 1 saldais kartupelis
  • 400 g ķirbja
  • 1 sarkanā paprika
  • ½ puķkāposta galviņa
  • 400 g konservētu turku zirņu
  • 800 ml kokosriekstu piena
  • 1 tējkarote karija pulvera
  • 1 ķiploks
  • 1 glāze ūdens
  • 1 tējkarote maltu romiešu ķimeņu
  • ½ tējkarote čili pulvera
  • 1 glāze zaļo zirnīšu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 tējkarote medus
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

  • Sīpolu un ķiploku smalki sakapā, papriku sagriez stienīšos, puķkāpostu sadali nelielās rozetēs, ķirbi sagriez nelielos kubiņos.
  • Ar MENU taustiņu izvēlies FRY programmu un ar COOKING TIME iestati gatavošanas laiku uz 5 minūtēm. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, pēc brīža pievieno ķiploku un garšvielas, ļauj visam apgrauzdēties.
  • Ar MENU taustiņu izvēlies STEW režīmu, ar COOKING TIME taustiņu iestati gatavošanas laiku uz 40 minūtēm, katlā ielej 1 glāzi ūdens un ieber visus sagrieztos dārzeņus, izņemot papriku un sēnes.
  • 15 minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno kokosriekstu pienu, medu un papriku.
  • 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pieliec turku un zaļos zirņus.
  • Kad programma beigusies, automātiski ieslēdzas MULTICOOKER siltuma saglabāšanas funkcija KEEP WARM. Ēdienu pasniedz karstu.
  • Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
Kokosriekstu zupa