1
Produkti

Spageti ar timiāna sēņu mērci

Porcijas 2

Sastāvdaļas

  • 150 g spageti pastas
  • 3 zariņi timiāna
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 100 g šampinjonu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 100 g parmezāna

Pagatavošana

  • Ķiploka daiviņas sakapā, šampinjonus sagriez šķēlītēs.
  • MULTICOOKER katlā ielej eļļu, ar MENU taustiņu izvēlies FRY programmu, ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm, nospied START pogu.
  • Katlā ielietajā eļļā apcep ķiploku kopā ar timiānu, ik pa laikam apmaisot.
  • Pievieno pastu, sēnes, 2 glāzes ūdens, saldo krējumu, šķipsniņu sāls un samaisi.
  • Ar MENU taustiņu izvēlies STEW programmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 25 minūtēm, pēdējās 5 gatavošanas minūtēs noņemot katla vāku.
  • 1 ēdamkaroti miltu samaisa ar 1/3 glāzes auksta ūdens un, lēnām maisot, ielej to MULTICOOKER katlā.
  • Kad programma beigusies, automātiski ieslēdzas MULTICOOKER siltuma saglabāšanas funkcija KEEP WARM.
  • Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
  • Pastu pasniedz krēmīgajā mērcē, pārkaisītu ar smalki sarīvētu parmezānu.
Spageti ar timiāna sēņu mērci