1
Produkti

Viltotais zaķis ar pistācijām

Viltotais zaķis ar pistācijām

Porcijas 4,

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas tītara gaļas
  • 1 vidēja izmēra cukīnī
  • 1/3 tējkarotes citronpiparu
  • Sauja tīrītu, nesālītu pistāciju
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 100 g mocarellas siera
  • ½ tējkarote sāls
  • 4 svaiga timiāna zariņi

Pagatavošana

  • Cukīnī nomazgā un sarīvē uz rupjās rīves. Nedaudz apsāli un noliec nostāvēties, lai izdalītos liekais mitrums. Pēc brīža ar rokām no cukīnī nospied lieko mitrumu.
  • Malto gaļu sajauc ar cukīnī, citronpipariem, pistācijām, olīveļļu un sāli. Iemaisi arī timiāna zariņus.
  • MULTICOOKER katlu ietauko ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. No gaļas veido palielu bumbu, kam viducī ieliec mocarellas gabalu.
  • Ar MENU taustiņu izvēlies programmu FRY un ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 10 minūtēm.
  • Kad programma beigusies, ar MENU taustiņu izvēlies BAKE programmu un ar COOKING TIME taustiņu noregulē programmas laiku uz 1 stundu.
  • Kad programma beigusies, gaļu uzmanīgi izņem no MULTICOOKER katla un ierīci atvieno no elektriskā tīkla.
Viltotais zaķis ar pistācijām