5 lieli tomāti vai 800 g konservētu sagrieztu tomātu savā sulā
2 lieli burkāni
2 kanēļa standziņas
½ tējkarote malta kanēļa
1 ēdamkarote olīveļļas
2 lieli apelsīni
400 g konservētu vai vārītu turku zirņu
1,5 l ūdens
1 tējkarote kaltēta timiāna
2 ķiploka daiviņas
100 ml kokosriekstu piena
½ tējkarote sāls
2 ēdamkarotes ķirbju sēklu
Pagatavošana
Burkānus sarīvē, tomātus sagriez mazos gabaliņos, 1 apelsīnam norīvē miziņu uz smalkas rīves vai citrusaugļu rīves.
MULTICOOKER katlu ieeļļo ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. Ieliec tajā sarīvētos burkānus, timiānu, notīrītas ķiploka daiviņas un maltu kanēli. Piespied MENU taustiņu un izvēlies FRY programmu. Ar COOKING TIME taustiņu noregulē laiku uz 5 minūtēm. Piespied START taustiņu. Mazliet apmaisot, apcep.
Kad programmas laiks beidzies, ieliec katlā 2 kanēļa standziņas, pievieno ūdeni un iestati katlu uz BOIL režīmu, piespiežot MENU taustiņu un izvēloties BOIL. Ar COOKING TIME taustiņu uzstādi laiku uz 20 minūtēm. Aizver vāku un nospied START taustiņu.
Pēc 10 minūtēm uzmanīgi izņem no katla kanēļa standziņas un pievieno tomātus un pusi apelsīna miziņu. Aizver vāku.
Kad programma beigusies, visu katlā esošo šķidrumu sablendē viendabīgā masā, pievieno kokosriekstu pienu, sāli, atlikušās apelsīnu miziņas un turku zirņus. Visu samaisi. Ieslēdz STEW programmu un noregulē taimeri uz 10 minūtēm. Zupu pasniedz karstu, pārkaisot to ar ķirbju sēklām. Ja vēlies, vari pievienot svaigas bazilika lapiņas.
Kad programma beigusies, automātiski ieslēdzas MULTICOOKER siltuma saglabāšanas funkcija KEEP WARM.
Pēc programmas beigām atvieno ierīci no elektriskā tīkla.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.