Lai baudītu lielisku kafiju un ilgstoši saglabātu kafijas automāta veiktspēju, ir ļoti svarīgi rūpīgi kopt SAECO (Philips) espresso kafijas automātu. Šeit ir visa nepieciešamā informācija.
Detalizēta informācija par Philips espresso kafijas automāta tīrīšanu un apkopi ir tikai pāris klikšķu attālumā.
Mēs atradām {number} produktus, kas ir pieejami ārpus jūsu valsts, tāpēc varat nesaņemt vietējos piedāvājumus.
Rādīt produktusMeklēšanas rezultāti {words} ({number} produktiem)
Atrasts jūsu modelis, bet…
Šis produkts nav pieejams jūsu valstī, bet mēs to atradām citā valstī
Lūdzu, izvēlieties jūsu modeli, ņemot vērā pēdējos divus produkta numura ciparus, piemēram, RQ1280/21.
Found your model!
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading7
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading8
If this is the correct one, please select it below. Otherwise, search again.
Reizi nedēļā skalojiet uzliešanas mezglu ar remdenu ūdeni. Lai veiktu ikmēneša tīrīšanu ar Philips Saeco attaukošanas tableti CA6704, ievērojiet lietotāja rokasgrāmatā sniegto veicamo darbību aprakstu.
Regulāri eļļojiet kafijas automāta uzliešanas mezglu, lai ierīces mehāniskās daļas brīvi darbotos.
Katru dienu veiciet piena vadu skalošanu, ievietojot piena caurulīti krūkā ar svaigu ūdeni un nospiežot piena putošanas pogu. Reizi nedēļā izjauciet sistēmu un nomazgājiet visas daļas ar remdenu ūdeni. Reizi mēnesī veiciet tīrīšanu ar Philips Saeco piena vadu tīrīšanas līdzekli CA6705.
Pēc kafijas dzēriena ar pienu gatavošanas veiciet ātru tīrīšanu. Katru dienu noskalojiet piena sistēmas galvenās daļas ar remdenu ūdeni. Reizi nedēļā izjauciet un notīriet visas daļas ar remdenu ūdeni. Reizi mēnesī tīriet ar Philips Saeco piena vadu tīrīšanas līdzekli CA6705.
Reizi nedēļā no augšas tīriet kafijas piltuvi ar karotes kātu caur iepriekš samaltās kafijas nodalījumu. Ja ierīcei nav iepriekš samaltās kafijas nodalījuma, iebīdiet karoti no apakšas.
You are about to visit a Philips global content page
ContinueYou are about to visit a Philips global content page
Continue