air

Philips gaisa attīrītāja darbība

Blogs > Mājām > Aktuālais par vīrusiem > Philips gaisa attīrītāja darbība

Uzlabota daudzslāņu filtrēšana

 

Trīs slāņu filtrs efektīvi aiztur 99,97 % īpaši smalku daļiņu, tostarp vīrusus, kaitīgu piesārņojumu, PM 2,5, aerosolus, iekštelpu alergēnus, piemēram, putekļu ērcītes, mājdzīvnieku blaugznas vai putekšņus, pelējuma sporas, kaitīgas gāzes un smakas.

Uzlabota daudzslāņu filtrēšana

1. Ieejas filtrs aiztur putekļus un matus.

 

2. Aktivētās ogles filtrs aiztur kaitīgās gāzes un nepatīkamas smakas.

 

3. NanoProtect HEPA filtrs uztver īpaši smalkas (pat 0,003 mikronu lieluma) daļiņas.

Ideāli konstruēta uztveršana

Gaisa filtra šķiedru savijums

3D notveršana

 

Filtra šķiedru savijums ir izveidots, pārejot no retākām līdz blīvākām, tādējādi nodrošinot maksimālu filtra darbmūžu.

Precīzi aprēķināts atstatums

 

Katram filtra veidam ir īpaši aprēķināts atstatums starp ielocēm, nodrošinot optimizētu līdzsvaru starp gaisa plūsmu un filtrēšanas veiktspēju.

Augstākā līmeņa HEPA filtrēšana

Augstākā līmeņa HEPA filtrēšana

 

Philips NanoProtect HEPA filtrs ir īpaši izveidots, lai efektīvi darbotos ikdienas situācijās - no mājām, līdz skolu telpām un birojiem. Tas nodrošina augstu gaisa attīrīšanas pakāpi, ko mēra, izmantojot tīra gaisa piegādes koeficientu (CADR). Augstāka CADR vērtība nozīmē ātrāku gaisa piesārņojuma filtrēšanu un paaugstinātu aizsardzību pret vīrusu aerosolveida pilieniņiem, smalkiem putekļiem un alergēniem.

 

CADR veidojas divu funkciju rezultātā.

 

 

1. HEPA filtra efektivitāte: to mēra, izvērtējot noteikta izmēra daļiņu attīrīšanas proporciju. Iespējams izmērīt divu izmēru daļiņas - 0,3 mikronu (šā lieluma daļiņas HEPA filtriem ir visgrūtāk attīrīt no gaisa) un 0,003 mikronu (kuras ir aptuveni vismazākās daļiņas, ko iespējams izmērīt) lielas. Philips HEPA filtri sasniedz 99,97 % filtrēšanas efektivitāti abu izmēru daļiņām.

 

2. Gaisa plūsma, kas izplūst cauri filtram: Philips NanoProtect HEPA filtros tā tiek maksimāli palielināta, izmantojot zemas pretestības materiālus apvienojumā ar rūpīgi salocītu konstrukciju, kas palīdz gaisa plūsmai virzīties cauri.

Kā mēs klasificējam Philips NanoProtect HEPA filtrus, un kādēļ tie tiek klasificēti?

 

NanoProtect HEPA filtrā ir izmantots mehāniskas un elektrostatiskas filtrēšanas apvienojums, kur mehāniskās darbības rezultātā tiek uztvertas lielākās daļiņas, elektrostatiskie spēki uztver vidēja izmēra daļiņas, bet molekulāra iejaukšanās nodrošina mazāko daļiņu filtrēšanu. Filtra uzbūve nodrošina pārvietojamam gaisa attīrītājam optimālu CADR un zemāku enerģijas patēriņu, salīdzinot ar citiem HEPA filtriem, piemēram, Eiropas standarta HEPA H13 vai H14 filtriem, kuriem ir paaugstināta gaisa pretestība, tādējādi pazeminot CADR.

 

HEPA H13/14 filtri ir paredzēti lietošanai lidaparātos vai tīrās telpās. Gaisa attīrītāju ar HEPA H13/14 filtru cena parasti pārsniedz 1200 €, un tie nav optimāli izmantojami patērētāju sadzīves situācijās, kurās piesārņojums ir bieža parādība.

 

Saskaņā ar Amerikas US DOE- STD-020-2015 standartiem Philips NanoProtect HEPA filtri tiek klasificēti kā HEPA filtri; standartos norādīts, ka pavisam jauna filtra filtrācijas efektivitāte līdz 0,3 mikronu uztvertām daļiņām ir >/= 99,97 % - tieši tā, kā tiek lietots ierīcē. HEPA H13 filtri ir izstrādāti, ievērojot Eiropas EN1822 standartu, kurā noteikts, ka filtrēšanas efektivitāte jāmēra pēc filtra papildu apstrādes: iztīrot.

Philips gaisa attīrītāja darbība

 

Reāllaika uzraudzība un reakcija

Philips gaisa attīrītāja darbība

Viedā uztveršana un automātiska attīrīšana

 

Gudrs gaisa kvalitātes sensors nepārtraukti (1000 reižu sekundē) skenē iekštelpu gaisu , lai konstatētu smalko putekļu daļiņas (dēvētas arī par PM2,5), kuras varētu saturēt vīrusus, baktērijas, putekšņus un putekļus. Otrs sensors konstatē gāzveida piesārņotāju līmeni.

Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība

Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība

 

KIntuitīvais digitālais displejs uz ekrāna rāda reāllaika iekštelpu gaisa kvalitātes līmeņus, tostarp daļiņu, gāzes un alergēnu rādītāju.

Ātra un efektīva 360 grādu gaisa attīrīšana

Ātra un efektīva 360 grādu gaisa attīrīšana

 

360 grādu gaisa plūsma nodrošina ātru attīrīšanu plašās telpās. 20 m2 telpu attīra mazāk nekā 6 minūtēs*.

*No gaisa, kas izplūst cauri filtram; tas ir teorētisks laiks vienreizējai attīrīšanai, aprēķināts, izdalot tā CADR 500 m3/h ar 48 m3 lielu telpu (pieņemot, ka telpas grīdas platība ir 20 m2 un augstums 2,4 m2). Dažādiem modeļiem rezultāti var atšķirties.

Citu funkciju raksturojums

Ar krāsām kodēta gaisa kvalitāte

Ar krāsām kodēta gaisa kvalitāte

Viegli nosakiet savas mājas gaisa kvalitāti, izmantojot vienkāršu krāsu kodēšanas sistēmu, kas parādīta gaisa attīrītāja augšpusē.

Viedais filtra statusa indikators

Viedais filtra statusa indikators

UI displejs un lietotne Clean Home+ brīdina, ja jāmaina filtrs, nodrošinot optimālas darbības uzturēšanu. Esošo filtra statusu var viegli noteikt ekrānā, nodrošinot vienkāršu ierīces apkopi.

Diskrēts displeja apgaismojums

Diskrēts displeja apgaismojums gaisa attīrītājam

Apgaismojums automātiski pielāgojas atbilstoši telpas videi, sniedzot visas priekšrocības bez jebkādiem traucējumiem.

Ļoti klusa darbība

Ļoti klusa darbība gaisa attīrītājs

Miega režīmā displeja apgaismojums tiek aptumšots, un attīrītājs darbojas gandrīz klusumā, attīrot gaisu kamēr guļat. Piešķirts klusas ierīces marķējums.

Izvēlieties sev piemērotāko Philips gaisa attīrītāju

Uzraugiet iekštelpu un ārtelpu gaisa kvalitāti ar lietotni Clean Home+

Uzraugiet iekštelpu un ārtelpu gaisa kvalitāti ar lietotni Clean Home+

Lietotne Philips Clean Home+ ļauj vispilnvērtīgāk izmantot Philips gaisa attīrītāju. Tā ļauj kontrolēt ierīci no jebkuras vietas, sekot reāllaika iekštelpu un ārtelpu gaisa kvalitātei un nodrošina personīgu instruktoru, kurš sniedz ieteikumus par gaisa kvalitātes uzlabošanu, lai samazinātu vīrusu, gaisa piesārņotāju un alergēnu iedarbību. Pieejams iOS un Android ierīcēm.

Kontrolējiet savu gaisa attīrītāju no jebkuras vietas jebkurā laikā

Kontrolējiet savu gaisa attīrītāju no jebkuras vietas jebkurā laikā

 

Philips gaisa attīrīšanas ierīce ir savienojama ar vienkārši lietojamu mobilo lietotni, un to var kontrolēt no jebkuras vietas.

 

Lai kur arī jūs atrastos, ierīci iespējams ieslēgt vai izslēgt, acumirklī mainīt ventilatora ātrumu vai ieslēgt automātisko režīmu, tādējādi nodrošinot, ka arī jūsu prombūtnē ikviens mājās elpo tīru gaisu.

gaisa attīrītāja indikātori
Sekojiet iekštelpu un ārtelpu gaisa kvalitātei

Sekojiet iekštelpu un ārtelpu gaisa kvalitātei

 

Lietotnē Clean Home+ jūs varat sekot līdzi vietējā gaisa kvalitātei un ziedputekšņu piesārņojumam. Šī informācija tiek kombinēta ar iekštelpu gaisa kvalitātes datiem, kurus lietotnei pastāvīgi sniedz ar to savienotā Philips gaisa attīrīšanas ierīce. Tādējādi lietotne sniedz pilnīgu reāllaika ainu par kopējo gaisa kvalitāti, un mēs savukārt dalāmies ar noderīgiem ieteikumiem, lai palīdzētu regulēt gaisa kvalitāti un alergēnu līmeni.

Saņemiet ieteikumus par gaisa kvalitātes uzlabošanu

Saņemiet ieteikumus par gaisa kvalitātes uzlabošanu

 

Lietotnē varat atrast dažādus rakstus un padomus par gaisa kvalitāti un tā uzlabošanu, nodrošinot, ka jūsu ģimene elpo tīru gaisu un tiek mazāk pakļauta iekštelpu alergēnu iedarbībai. Katru mēnesi jūs saņemat arī pārskatu par gaisa kvalitāti jūsu mājā un ap to, kā arī par to, kā Philips gaisa attīrītāja lietošana ir uzlabojusi gaisa kvalitāti jūsu mājā.

Labākie risinājumi Tavai mājai

Gaisa attīrītāji
 
 

Philips gaisa attīrītāji likvidē vīrusus, baktērijas un alergēnus, atvieglojot alerģijas simptomus.

Gaisa attīrītāji un mitrinātāji
"divi vienā"
 

Uztraucieties par gaisa kvalitāti savā mājā? Gaisa attīrītājs un mitrinātājs "divi vienā" likvidēs alergēnus un nodrošinās optimālu gaisa mitruma līmeni.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsu vietni vislabāk var apskatīt, izmantojot jaunāko Microsoft Edge, Google Chrome vai Firefox versiju.